Stevens Vastgoed
Buys Ballotstraat 11
1782 HJ DEN HELDER
(geen bezoekadres) -KVK 37127981
Tel: 0223-616490
Mail: info@stevensvastgoed.nl

Aankoop

Aankoop huis

Uw makelaar van Stevens Vastgoed is op de hoogte van woningen die in de verkoop komen, voordat deze op internet komen..

FULL SERVICE BEGELEIDING BIJ DE AANKOOP VAN UW HUIS

Bij de aankoop van een huis komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Bij Stevens vastgoed bent u aan het goede adres. Want het is namelijk mijn ervaring dat wanneer u enthousiast bent over een huis, het erg lastig is om ook nog rationeel te handelen. En daar kan ik u goed bij helpen als ervaren aankoopmakelaar.

De aankoopbegeleiding gebeurt via een stappenplan welke ik tijdens een kennismakingsgesprek
met u doorneem. Eerst worden uw woonwensen in kaart gebracht daarna volgen – in overleg met u – de bezichtigingen van de huizen, een bezichtigingsverslag van uw gewenste huis met hierin mijn bevindingen en mijn advies. Mocht dit advies u passen dan volgen de onderhandelingen en bij een gewenst resultaat zal ik alle juridische documenten toelichten, samen met u ondertekenen en u verder begeleiden tot en met de afhandeling bij de notaris.

De courtage bestaat uit een basistarief en een stukje prestatietarief/bonus. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op via 0223-616490 of info@stevensvastgoed.nl