Stevens Vastgoed
Middenweg 158
1782 BL DEN HELDER
Funda waardering 9,6 ***Verkoop actietarief *€ 1899,-incl btw***KVK 37127981. BTW nummer: NL002092308B08
Tel: 0223-616490
Mail: info@stevensvastgoed.nl

Inschrijven koopwoning

Aankoop huis

Uw makelaar van Stevens Vastgoed is op de hoogte van woningen die in de verkoop komen, voordat deze op internet komen..

FULL SERVICE BEGELEIDING BIJ DE AANKOOP VAN UW HUIS

Bij de aankoop van een huis komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Bij Stevens vastgoed bent u aan het goede adres. Want het is namelijk mijn ervaring dat wanneer u enthousiast bent over een huis, het erg lastig is om ook nog rationeel te handelen. En daar kan ik u goed bij helpen als ervaren aankoopmakelaar.

Het zoeken naar een nieuwe woning is een hele speurtocht.

  • Welke woning past het beste bij u?
  • Een appartement of een vrijstaande woning?
  • Een tuin op het zuiden of een dakterras?
  • Hoeveel kamers heeft u nodig?
  • In welke buurt?
  • Wat zijn uw financiële mogelijkheden?

Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand u goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. De Stevens Vastgoed aankoopmakelaar kan u hierbij helpen.

De aankoopbegeleiding gebeurt via een stappenplan welke ik tijdens een kennismakingsgesprek met u doorneem.

Eerst worden uw woonwensen in kaart gebracht daarna volgen – in overleg met u – de bezichtigingen van de huizen, een bezichtigingsverslag van uw gewenste huis met hierin mijn bevindingen en mijn advies. Mocht dit advies u passen dan volgen de onderhandelingen en bij een gewenst resultaat zal ik alle juridische documenten toelichten, samen met u ondertekenen en u verder begeleiden tot en met de afhandeling bij de notaris.

De courtage bestaat uit een vaste bedrag. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op via 0223-616490 of info@stevensvastgoed.nl