Stevens Vastgoed
Middenweg 158
1782 BL DEN HELDER
Funda waardering 9,6 ***Verkoop actietarief *€ 1899,-incl btw***KVK 37127981. BTW nummer: NL002092308B08
Tel: 0223-616490
Mail: info@stevensvastgoed.nl

Corona

Stevens Vastgoed neemt het Coronavirus zeer serieus als professionele organisatie en volgt de RIVM-richtlijnen dan ook strikt op. Het makelaarskantoor per 1 april aan de Middenweg 158 blijft open, echter ontvangt Stevens Vastgoed geen bezoek. Graag brengt Stevens Vastgoed de volgende punten onder uw aandacht.


Bezichtigingen

Heeft u de komende drie weken een bezichtigingsafspraak gepland staan?
De dienstverlening waarbij Stevens Vastgoed uw belangen voor 100% vertegenwoordigt, blijft van toepassing;

  • Stevens Vastgoed houdt nauwlettend de adviezen van de volksgezondheidsinstanties over effectieve wijzen om het virus in te perken en zal hiernaar handelen.
  • Stevens Vastgoed verzoekt klanten behoudens hun eventuele partner geen extra personen mee te nemen naar de bezichtiging (ouders, kinderen etc.)

Mocht u fysiek niet willen bezichtigen en/of afspreken, dan kan dit ook via Facetime, WhatsApp.

Daarnaast zullen kijkers die bij klanten aan de deur komen of ontvangen voor uw en hun eigen veiligheid, de volgende vragen stellen:

  • Bent u in de afgelopen twee weken in een land/regio geweest met wijdverspreide verspreiding van het Corona virus of heeft u de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het Corona virus?
  • Of heeft u zelf koorts met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)?

Transport bij de notaris

Maximaal 3 personen in één ruimte.

Aan- en Verkoopbegeleiding

Bent u van plan een woning aan te kopen en/of te verkopen?

Ook dan staat Stevens Vastgoed gewoon voor u klaar. Mocht u liever de deur niet uitgaan, dan kan Esther Stevens, de makelaar ook nu toch al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan dan bijvoorbeeld via de telefoon (videobellen/Facetime), WhatsApp foto’s en/of video’s toesturen, of e-mail plaatsvinden.

Als u een afspraak wilt maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail te doen. Wij zijn bereikbaar via 0223-616490 of info@stevensvastgoed.nl

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!